lunes, 28 de abril de 2014

Gestió de la pèrdua d'un smartphone

ACTIVITAT

Fes una entrada al teu bloc amb el següent:

1. Cerca a Internet (AppStore, Google Play...) alguna aplicació que t'ofereixi l'opció de trobar el teu terminal. Instal·la-la, prova-la i fes-ne una captura de pantalla. Posteriorment, explica a l'entrada el seu funcionament.

Cerberus, instal·les l'aplicació al teu smartphone, et crees un compte i acceptes dins de l'aplicació permissos per localitzar el teu dispositiu per GPS a través de la pàgina web. A continuació, et fiques a la pàgina (www.cerberusapp.com), ingresses al teu compte i li dones a "Enviar comando" per trobar on està el teu móbil.  

Permet accions com posar missatges a la pantalla del telèfon mobil per a que el lladre els pugi llegir, fer fotos amb la càmara frontal, fer-lo sonar (Encara que estigui en silenci)...

 












2. Cerca a Internet quines opcions ofereix el teu operador de telefonia (Movistar, Orange, Vodafone, Simyo, Yoigo, Tuenti...) en cas que perdis el terminal. Posa aquesta informacio al teu bloc.

Yoigo: Cridar (gratis) al 622 desde un altre telèfon de Yoigo per notificar la pèrdua i que suspenguin automàticament la línea. A continuació has d'anar a una tenda per rebre una còpia de la teva SIM i activar la línea. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario